About Happy Honey

Äkta Norrländsk Hu(n)dvårdsglädje. Omvårdnad för både dig och din fyrbenta, bästa vän

Varför namnet Happy Honey?

Med det här namnet flirtar vi lite med bina, som producerar de honungsingredienser, vi använder i en stor del av våra produkter.

Vad är då hemligheten med Honung och Bivax i hudvård? Honung har vårdande egenskaper och bevarar de olika hudskikten.Honungens innehåll av vitaminer, enzymer, mineraler och aminosyror gör honung och bivax till en fantastisk ingrediens i hudvård. Tack vare honungens rika innehåll har man i århundraden använt den för att tex hela och förebygga infektioner i skador och sår. Bivaxet skyddar mot väder och vind, avvisar kyla och vatten, bevarar värme och fukt. Det lugnar också irriterad hud och mjukar upp torr och narig hud. Honung och Bivax i kroppsvård är ett traditionellt sätt att skydda och mjukgöra din hud, samtidigt som du bevarar fukten i huden.

Självklart vill vi att dessa trogna medarbetare fortfarande ska ha en miljö med öppna landskap och ängsblommor, som gör att de kan må bra och samtidigt ge oss alla en bättre miljö att leva i. 

Cruelty Free

Vi tänker även på våra bästa, fyrbenta vänner, som förtjänar att ha minst lika bra omvårdnad av sin hud, tassar och päls, som vi, deras följeslagare har. Vi vill att våra älsklingar ska vara lyckliga. Därför är såklart alla våra produkter crueltyfree, då vi vill värna om natur, djur och människa. En del av våra produkter kan dessutom användas av både dig och din hund.

Sharing is caring

Bli en Happy Honey du med

Happy Honey, ska göra din ansikts och kroppsvård enkel och ge dig en glad hud. Handgjorda produkter de flesta kan njuta av, även du med känslig hud. Våra produkter är inga mirakelkurer för att bli av med rynkor. Huvudsyftet med våra produkter är att återfukta, mjukgöra och skydda. Enbart naturliga och ekologiska ingredienser.

Våra produkter för hund innehåller också  ingredienser av högsta kvalitet, enbart naturliga och ekologiska . Vi vill erbjuda omvårdnad av din hund i samarbete med naturen. Allt tillverkat med kärlek, under norrskenet och midnattsolen .